top of page
naamloos-1654.jpg

LETS GO ON
                         AN ADVENTURE

Bruiloften & Elopements 

Gefelicteerd met jullie verloving!

Een vooruitzicht waar jullie, maar ook ik als fotograaf graag naar uitkijk. Een dag met momenten van intieme liefde, intense vreugde en pure emotie omringt met jullie familie en vrienden.

 
Mijn stijl is te omschrijven als warm, spontaan, vintage, ongedwongen,
non-traditioneel & romantisch.

 
Tijdens jullie dag vang ik graag elk waardevol moment. Dit kan het moment zijn dat jullie elkaar voor het eerst zien of die warmtevolle hand op je schouder van je vader. Maar ook de minder opvallende details zoals; de grote glimlach van je oma tijdens het diner, dat ene ontroerende moment of de schoonheid van het uitzonderlijke licht die zacht door de bomen neerdaalt tijdens jullie ceremonie terwijl jullie de geloftes uitspreken.

Het is voor mij enorm belangrijk om een wederzijdse oprechte klik te hebben, daarom nodig ik jullie graag uit bij mij thuis te borrelen. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, wat jullie intrigeet en de voorbereidingen van jullie dag! Dus vertel mij jullie liefdesverhaal en laten we herinneringen creëren om een ​​leven lang te koesteren.

Prijzen starten vanaf €1499,-

 

New Life
         Little families
                           Pregnancy
                                       Couples
 

CAPTURING REAL MOMENTS

Pure verhalen en de kleine echte momenten die het zo bijzonder maken.
Ik leg jullie graag vast zoals jullie écht zijn, ik creëer een spontane en ongedwongen sfeer zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn.
Laten we samen de connectie aangaan en foto's maken die bij jullie passen. Prijzen starten vanaf €250,-

bottom of page