top of page
naamloos-0160.jpg

NADECHE

Avontuurlijk - creatief - enthousiast - puur- gepassioneerd

Waarschijnlijk ben ik geboren in het verkeerde land, omdat ik het liefste in de bergen te vinden ben. Ik leef in Nederland en in Canada met de liefste man van het universum en je weet waarschijnlijk alles van hem als je mij kent. Ik word heel gelukkig van planten in huis. Mijn droom is om in Canada een tiny house in vorm van een log cabin te bouwen in het bos, langs een riviertje. 

Maak me wakker voor bier, zonsondergangen, hot tubs, pizza en je hebt me. Ik ben erg nuchter maar tegelijkertijd ook hoog sensitief en een echt gevoelsmens, ik hou van countrymuziek, ik lach graag met elkaar en waarschijnlijk we zullen dansen en de foute noten halen op de muziek van Carrie Underwood als we samen zijn. Ik noem iedereen babe en ik behandel mijn katten en hond als mensen.

Ik ben altijd beschikbaar voor reizen, dus laten we die tassen pakken en plezier maken! Ik houd van intieme & avontuurlijke bruiloften, liefdevol stelletjes en gezinnen.

Liefde vastleggen op de meest echte en authentieke manier. Mijn kunst kent geen grenzen en ik hunker naar authenticiteit, dus laat me de meest ware versie van jou zien en ik zal hetzelfde doen!


 

bottom of page